2019. szeptember 22. vasárnap Móric

Hírek - Agrárpénzek

Nyitva áll Budapest első magyar termelői piaca

Jó hír a piacra járóknak: megnyílt Budapest első, kizárólag magyar gazdák terményeit forgalmaző termelői piaca Kőbányán.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Megnyílt a főváros első termelői piaca a kőbányai Liget téren. A megnyitón jelen volt a vidékfejlesztési miniszter, valamint az alapító Magyar Piac Szövetkezet elnöke, Konrád Istvánné, aki szerint egy régóta fennálló problémát oldódott meg, hiszen a magyar őstermelők termékei Budapesten mindig nehezen beszerezhető termékeknek számítottak.

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter beszédében hangsúlyozta a magyar agrártermékek, a hazai termelők fontosságát és az őstermelők megújulási képességét, akiknek piacra jutását a szaktárca pályázatokkal, támogatásokkal segíti.

Az újonnan nyílt Liget téri piacon minden árus a Magyar Paci Szövetkezet tagja, a piac maga 700 négyzetméteres területet foglal el, 23 üzlettel várja a vásárlókat.

A piac kizárólag magyar gazdák és termelők terményeit forgalmazza, és a hét minden napján friss áruval vár mindenkit - írja a kormány.hu

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu