2022. január 24. hétfő Timót

Hírek - Agrárpénzek

Rendkívüli kérelem benyújtási felület nyílik februárban

Az Európai Bizottság jóváhagyásával rendkívüli egységes kérelem benyújtási felület nyílik 2018. február 15. és 2018. március 31. között. Így az érintett ügyfelek akár 2,5 milliárd forint támogatáshoz is juthatnak.
 
 

A rendkívüli, egységes kérelem benyújtási felület - melyre a korábbi évek során nem volt még példa - annak a több mint 600 nyertes gazdálkodónak biztosít majd segítséget, akik a 2017. évi egységes kérelem beadása során ugyan rendelkeztek támogatói okirattal, de nyilvánvaló hiba miatt nem tudták benyújtani kifizetési kérelmüket. Amennyiben az összes kérelem beadása megtörténik, akkor több mint 2,5 milliárd forint kifizetésére kerülhet sor a tejágazat szerkezetátalakítását, az agrár-környezetgazdálkodást, az ökológiai gazdálkodást, valamint a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzését szolgáló pályázati felhívások keretösszegének terhére.

Az egységes kérelem benyújtási felület megnyitását az Európai Bizottság hagyta jóvá, a felület 2018. február 15. és 2018. március 31. között használható majd. Tovább részletek a Magyar Államkincstár, a Miniszterelnökség, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlápján olvashatóak majd a későbbiekben.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárium 2022

  A tavasz meghatározó agrárgazdasági  rendezvénye április 6-án!

  Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től

  Ingyenes online klub 02.22-én!