2019. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam

Hírek - Agrárpénzek

Rendkívüli kérelem benyújtási felület nyílik februárban

Az Európai Bizottság jóváhagyásával rendkívüli egységes kérelem benyújtási felület nyílik 2018. február 15. és 2018. március 31. között. Így az érintett ügyfelek akár 2,5 milliárd forint támogatáshoz is juthatnak.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A rendkívüli, egységes kérelem benyújtási felület - melyre a korábbi évek során nem volt még példa - annak a több mint 600 nyertes gazdálkodónak biztosít majd segítséget, akik a 2017. évi egységes kérelem beadása során ugyan rendelkeztek támogatói okirattal, de nyilvánvaló hiba miatt nem tudták benyújtani kifizetési kérelmüket. Amennyiben az összes kérelem beadása megtörténik, akkor több mint 2,5 milliárd forint kifizetésére kerülhet sor a tejágazat szerkezetátalakítását, az agrár-környezetgazdálkodást, az ökológiai gazdálkodást, valamint a védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzését szolgáló pályázati felhívások keretösszegének terhére.

Az egységes kérelem benyújtási felület megnyitását az Európai Bizottság hagyta jóvá, a felület 2018. február 15. és 2018. március 31. között használható majd. Tovább részletek a Magyar Államkincstár, a Miniszterelnökség, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlápján olvashatóak majd a későbbiekben.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu