2021. június 24. csütörtök Iván

Hírek - Agrárpénzek

Sok fontos pályázatról dönt a napokban a Miniszterelnökség

Napokon belül dönt a Miniszterelnökség a vidékfejlesztési pályázatok jelentős részéről. A többi pályázatról szeptemberig folyamatosan hozzák meg a döntéseket, és jövő március végéig minden kérelmet el akarnak bírálni.
 
 

Júliusban várhatóan dönt a Miniszterelnökség a kertészeti pályázatok egy részéről. Ezenkivül az élelmiszeripari pályázatok első köréről és az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatokról is megszülethet majd a döntés - mondta a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

A napokban összesen közel 77 milliárd forintról szóló támogatói határozatot kapnak kézhez a Vidékfejlesztési Program keretében a pályázók. Ezeket agrár-környezetgazdálkodási tevékenységre, illetve a településképet meghatározó épületek rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására lehet majd felhasználni.

A legfontosabb további pályázatokról szeptemberig folyamatosan születnek meg a döntések. 2018. március 31-ig minden kérelmet elbírálnak az 1300 milliárd forintos keretű programban - mondta az államtitkár.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu