Szakmai szervezetekkel szövetkezett a VM

agrarszektor.hu
18 társadalmi szervezettel kötött stratégiai megállapodást a Vidékfejlesztési Minisztérium, az erről szóló dokumentumokat ma nyújtotta át Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a szervezetek képviselőinek.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az alkalomból tartott üdvözlőbeszédében abbéli reményét fejezte ki, hogy az együttműködés révén hatékonyabbá válik az érintett szakmai és civil szervezetekkel történő együttgondolkodás. Elsősorban a jogszabályok előkészítésében, továbbá az átfogó programok megalkotásában és a stratégiai dokumentumok előkészítésében van tere a kooperációnak, mely a kölcsönös információcserén és rendszeres konzultáción kell alapuljon.

A szaktárcával a jövőben szorosabban együttműködő szervezetek közt van egyebek mellett a Baromfi Terméktanács, a Vágóállat- és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB), a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (Agrya), a Magánerdő-tulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz), valamint az Országos Magyar Vadászati Védegylet is.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?