Szarvasmarhatartók, figyelem! Fontos határidőt módosított az Agrárminisztérium

Szarvasmarhatartók, figyelem! Fontos határidőt módosított az Agrárminisztérium

agrarszektor.hu
A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium - az átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította a VP3-14.1.1-16 kódszámú "A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás" pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A hosszabbítás eredményeképp továbbra is elérhető lesz a támogatás azon kedvezményezettek számára, akik jelenleg rész vesznek a programban és élni kívánnak e lehetőséggel. A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítását 2021. január 25-től 2021. február 22-ig, a Magyar Államkincstár által közzétett elektronikus formanyomtatvány ügyfélkapun keresztül történő benyújtásával kérelmezhető. A kötelezettségvállalási időszak meghosszabbítására irányuló kérelem visszavonására a Kincstár 2021. március 11-ig lehetőséget biztosít.

Amennyiben a gazdálkodó nem kíván élni a kötelezettségvállalási időszak meghosszabbításának lehetőségével, úgy nem szükséges kérelmet benyújtania, azonban a benyújtásra rendelkezésre álló határidő jogvesztő hatályú. A vállalt tevékenységeket a kötelezettségvállalás teljes időtartama alatt be kell tartani. A pályázati felhívás és a módosítás részleteit tartalmazó közlemény ezen az oldalon érhető el.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?