2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Hírek - Agrárpénzek

Tájékozott akar lenni? – Minden újévi változás az Agrárium 2020 konferencián

A kormány idei agrárszakmai terveiről szóló előadással Nagy István agrárminiszter nyitja meg az Agrárium 2020 konferenciát, amelyet március 3-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az évindító eseményen az új év legfontosabb támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásai kerülnek terítékre.
 
 

Egyedülálló módon foglalja össze a Portfolio Csoport Agrárium 2020 című konferenciája azokat a legfontosabb változásokat, amelyeket idei eredményes gazdálkodásukhoz ismerniük kell az agrárgazdasági szereplőknek. A március 3-i évindító rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>


Az Agrárium 2020 konferencia az idén bekövetkezett, illetve előrelátható támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat egyaránt napirendjére tűzi. A rendezvény célja, hogy gyakorlati információkkal és részletes magyarázatokkal lássa el az esemény résztvevőit valamennyi kiemelt témában.

A részletes programot tekintse meg itt>>

Az eseményt Nagy István Agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. A konferencián az agrártárca felső vezetői mellett az üzletei élet és a szakmai-érdekképviseleti szervezetek magas rangú képviselői is részt vesznek.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!


A konferencián jegyvásárlással lehet részt venni. A Portfolio Csoport a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít.

A jelentkezési feltételek itt érhetők el>>

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu