2018. június 23. szombat Zoltán

Hírek - Agrárpénzek

Tudni akarod, kik mozgatják a szálakat a magyar agrárszektorban?

Egyesek szerint agrármágnások, zöldbárók, nagytőkés agároligarchák, mások szerint zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetők, sikeres vállalkozók és szaktekintélyek. Ismerkedjen meg velük most közelebbről! Ők a hazai agrárium legbefolyásosabb szereplői, akikről mindent megtudhat a Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében idén már negyedik alkalommal megjelenő egyedülálló kiadványból.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.


A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már negyedik alkalommal publikálja a hazai agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségének listáját. Az összeállításban minden évben vannak meglepő és kevésbé meglepő fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok is. Egy biztos, a hazai agrárszektor minden éve eseménydús, bőségesen szolgáltat izgalmakat, érdekes történeteket és embereket.

A magazin főszereplői idén is a mezőgazdaság vezéregyéniségei, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb agrár-nagyvállalkozók, illetve az agrárszektor legérdekesebb sztorijai.


A kiadványban nem csak személyes életutakról olvashat, az 50 személyiségéhez kapcsolódó aktuális szakmai témák, piaci események átvilágításával a hazai élelmiszergazdaság átfogó, tematikus áttekintését kapja a kezébe. A portrésorozatot unikális elemzések, szakcikkek és exkluzív interjúk egészítik ki, sorra kerítve mindazokat a témákat, amelyek ebben az évben a leginkább foglalkoztatták a hazai agrárszektor szereplőit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekről, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésről, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy precíziós gazdálkodásról.

Ha szeretne mindent megtudni a hazai agrárium 2017-es évéről, és teljes egészében elolvasná a szektor vezető személyiségeiről szóló portrésorozatot, az exkluzív interjúkat és egyedi elemzéseket, ajánljuk figyelmébe az "Agrárszektor 2017 - Az 50 legbefolyásosabb személy" a magyar agráriumban című kiadványt, amely elérhető a Portfolio könyvesboltban, a Relay és az Inmedio üzleteiben, valamint a nagyobb kiskereskedelmi láncokban.

Tovább a Portfolio könyvesboltba!


A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu