2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Hírek - Agrárpénzek

Új pályázatot hirdettek meg az erdészek számára

Február 1-jén újra megnyílik a Vidékfejlesztési program keretében meghirdetett, Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek című pályázat. Ezenkívül pedig további négy célra, például erdősítésre is igényelhetnek még támogatást az erdőgazdálkodók.
 
 

Az erdőgazdálkodóknak meghirdetett pályázati felhívások keretében 2016 óta csaknem 17 ezer kérelem támogatásáról hoztak döntést, mintegy 44 milliárd forint összegben - írta a Világgazdaság az Agrárminisztérium közlésére hivatkozva. A Vidékfejlesztési programban jelenleg négy nyitott erdészeti pályázatra nyújthatják be kérelmeiket az érintettek: erdősítésre, erdőgazdálkodási potenciálban okozott erdőkárok megelőzésére, erdő-környezetvédelmi vállalások teljesítésére, valamint erdei ökoszisztémák ellenálló képességének és környezeti értékének növelését célzó beruházásokra

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Február 1-jén újra megnyílik a Vidékfejlesztési program keretében meghirdetett, Erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek című pályázat. Az újranyíló kiírás keretében eddig több mint 1300 kérelem támogatásáról döntött az irányító hatóság, mintegy 900 millió forint értékben.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu