2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Hírek - Agrárpénzek

Utolsó helyek a Kelet-magyarországi Agrárfórumon

Az utolsó helyekre lehet jelentkezni a Kelet-magyarországi Agrárfórumon, amelyet augusztus 9-én rendez meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál. A konferencián a legfontosabb agrárpolitikai, földszabályozási, növénytermelési és állattenyésztési témák kerülnek terítékre. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
 

A nyár egyik legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Kelet-magyarországi Agárfórum a háromnapos Hajdúsági Agrárexpó programsorozatába illeszkedik. A konferenciát augusztus 9-én rendezi meg Hajdúböszörményben a Portfolio gazdasági portál.

Bővebb részletek itt>>

A konferencián a legaktuálisabb agrártémák kerülnek terítékre, így szó lesz az agrárium előtt álló agrárpolitikai kihívásokról és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ágazatfejlesztési stratégiai programcsomagjáról. A fórum kiemelt témái között szerepelnek az osztatlan földtulajdonokat, a földöröklést és a földvásárlást-földhaszonbérletet érintő szabályozási változások, emellett pedig külön szekciók foglalkoznak az eredményes növénytermelés feltételeivel és az állattenyésztés fejlesztési lehetőségeivel. A szakmai programban az államigazgatás és az agrárvállalati szféra magas rangú döntéshozói, csúcsvezetők adnak elő.

A részletes programról bővebben itt>>

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési feltételekről ide kattintva lehet tájékozódni.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu