A mezőgépipart fejleszteni kell

agrarszektor.hu
A mezőgazdasági gépipar fejlesztése elengedhetetlen, hiszen versenyképes élelmiszertermelés csak így lehetséges - mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár az Axiál Kft. új telephelyének megnyitóján, Dombóváron.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az agrárágazat gépesítése a növekvő energiaárak miatt is fontossá vált, hiszen az energiatakarékos technológiák alkalmazása egyre sürgetőbb probléma. A Közös Agrárpolitika (KAP) II. tengelye 2013 után is a versenyképességet, a fenntarthatóságot és a vidék fejlesztését szolgálja. A brüsszeli tárgyalások eredményeként a KAP a 2014-2020 időszakában is kiemelt területként kezeli a műszaki fejlesztéseket - írja a kormány hu.

Tíz év alatt a magyar agrárium képviselői 770 milliárd forint értékben vásároltak és helyeztek üzembe új technikát, 30 ezer új traktort vásároltak, száz hektárrapedig 25darab traktor jutott, ami kedvező adat.

A mezőgépipar fejlesztése a munkahelymegőrzés és bővítés szempontjából is illeszkedik a kormány programjába, mert a több, tradicionális szakmának helyet adó üzemek helyben, a vidéki lakosságnak biztosítanak megélhetést - emelte ki az államtitkár.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?