Egymillió forintot kaphatnak a nyertes pályázók

agrarszektor.hu
Ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester- és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára a K&H Csoport. A "fenntartható agráriumért" elnevezésű ösztöndíjpályázat célja, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését tartják szem előtt. A csoport a nyerteseknek összesen egymillió forint támogatást nyújt.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az agrárszakismeretek felsőfokú oktatása Magyarországon közel kétszáz éves múltra tekint vissza. Mivel a GDP növekedést, az exportot, a foglalkoztatottak számát és a nemzetgazdasági beruházásokat tekintve is a szektor egyaránt jelentős gazdasági súlyt képvisel, a mezőgazdaság és az élelmiszeripar fejlődése érdekében ma ismét elengedhetetlen, hogy az ágazat jövőbeli lehetőségeit felismerő szakemberek képzésére koncentráljunk - fogalmaz közleményében a K&H Csoport, amely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője és a "fenntartható agrárium" híve.

Ennek érdekében az idén első alkalommal ösztöndíjpályázatot hirdetnek a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára. A "K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat" célja, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat egészségesen fenntartható, hosszú távú fejlődését tartják szem előtt. A pályázatban mindkét kategóriában három-három hallgató nyer ösztöndíjat.

Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörén belül 2014. február 15 - 2015. február 15. között készült TDK dolgozattal, illetve PhD tézisfüzettel lehet jelentkezni. A pályázatok benyújtásának határideje 2015. március 1. A két kategória nyertesei számára a K&H összesen 1 millió forint támogatást nyújt.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?