Hirtelen gyengülni kezdett a forint

agrarszektor.hu
Tegnap mérsékelt mozgásokat láthattunk a nemzetközi devizapiacokon, makrogazdasági adatok tekintetében pedig a mai nap sem tartogat nagy izgalmakat. A reggel 9 órakor nyilvánosságra hozott magyar inflációs adat nem igazán érdekelte a forintot, egy órával később azonban hirtelen gyengülni kezdett a hazai fizetőeszköz az euróval szemben - írja a Portfolio.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Hirtelen ütöttek egyet a forinton délelőtt 10 óra magasságában, amelynek hatására az euró-forint árfolyam 304,5 fölé emelkedett.

A múlt hét pénteki jelentős dollárerősödést hétfőn kisebb korrekció váltotta fel, a dollár index így nem tudta átverekedni magát a 93,5-ös szinten. 

304-nél várja a forint a magyar inflációs adatot

Az euró, miután pénteken több mint 1 százalékot veszített értékéből a dollárral szemben, mostanra ismét visszakapaszkodott 1,18 fölé, vagyis továbbra sem tartózkodik messze két és fél éves csúcsától. (EUR/USD)

304-nél várja a forint a magyar inflációs adatot

 

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?