Most nem foglalkoznak az őstermelői igazolványokkal a falugazdászok

agrarszektor.hu
Szünetel az őstermelői igazolványok kiadása a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken, mert a falugazdászok teljes létszámban az egységes területalapú támogatások igénylésében segítenek a gazdáknak. Április elseje és május tizenötödike között átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Teljes létszámban segítenek április elsejétől a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) falugazdászai az egységes területalapú támogatások igénylésében - közölte a NAK. A kérelmek beadásának időszaka többlet terhet ró a falugazdász-hálózatra, ezért április elseje és május tizenötödike között a kihelyezett ügyfélfogadási helyszíneken az őstermelői igazolványok kiadása szünetel. Átmenetileg a falugazdász körzetközpontokban lehet intézni az őstermelői igazolványokhoz kapcsolódó ügyeket.

A hivatal arra kéri tagjait, hogy az őstermelői igazolványhoz kapcsolódó ügyeket (az igazolványok kiadását, érvényesítését, cseréjét, visszaadását) az állandó lakóhelyük szerinti falugazdász körzetközpontokban intézzék. Amennyiben az eljárás nem sürgős, az ügyintézést május 15-e utánra is lehet időzíteni - javasolja a NAK.

A körzetközpontok elérhetősége ide kattintva elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03