Sok fontos pályázatról dönt a napokban a Miniszterelnökség

agrarszektor.hu
Napokon belül dönt a Miniszterelnökség a vidékfejlesztési pályázatok jelentős részéről. A többi pályázatról szeptemberig folyamatosan hozzák meg a döntéseket, és jövő március végéig minden kérelmet el akarnak bírálni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Júliusban várhatóan dönt a Miniszterelnökség a kertészeti pályázatok egy részéről. Ezenkivül az élelmiszeripari pályázatok első köréről és az állattartó telepek korszerűsítésére kiírt pályázatokról is megszülethet majd a döntés - mondta a Világgazdaságnak Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

A napokban összesen közel 77 milliárd forintról szóló támogatói határozatot kapnak kézhez a Vidékfejlesztési Program keretében a pályázók. Ezeket agrár-környezetgazdálkodási tevékenységre, illetve a településképet meghatározó épületek rekonstrukciójára, közösségi terek létrehozására lehet majd felhasználni.

A legfontosabb további pályázatokról szeptemberig folyamatosan születnek meg a döntések. 2018. március 31-ig minden kérelmet elbírálnak az 1300 milliárd forintos keretű programban - mondta az államtitkár.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?