Szorosabb mezőgazdasági kapcsolatok Vietnámmal

agrarszektor.hu
A vietnámi gazdaságpolitikai döntés eredményeképpen Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár elmondta: Magyarország részt vállalhat a kis és közepes termelési kapacitású gyártósorok vietnámi exportjában, a hús- és gyümölcs feldolgozási rendszerek valamint a növényi olajok és fűszerek csomagolási technológiáinak elterjesztésében, és a vágóhidak létesítéshez szükséges berendezések, gyártósorok szállításában - írja az Agroline.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Diep Kinh Tan vietnámi miniszterhelyettes egy kulcsfontosságú, Vietnám lakosságának élelmiszerellátásához szükséges, ipari méretű állattenyésztési kapacitás kialakítását, és az élelmiszerbiztonsági rendszer létrehozását is szorgalmazta. Ezekben számítanak országunkra.

Czerván György sikerként könyvelte el, hogy Magyarország gyakorlatilag korlátlan mennyiségben exportálhat a húsimportra szoruló, növekvő GDP-jű távol-keleti országba. Vietnám kétoldalú szerződéseket akar, ez alapján adna engedélyt húskészítmények bevitelére. Magyarország célja pedig a hazai áruk vietnámi exportja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58