További 126 MFB Ponton lehet intézni az EU-pályázati ügyeket

agrarszektor.hu
2017. július 31-vel 126 új MFB Pont kezdte meg működését, melyet - legkésőbb év végéig - további 74 MFB Pont megnyitása követ majd. Ezzel összesen 642 elemből álló hálózat gondoskodik majd az európai uniós hitelek és támogatással kombinált hitelek közvetítésével a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A hitel-és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek csaknem 800 milliárd forintos keretösszegének értékesítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) 2016 során 442 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre, melynek további 200 ponttal való bővítésére az MFB közbeszerzési pályázatot hirdetett. A 2017 májusában lezárult pályázaton nyertes pénzintézetek - a már meglévő konzorciumi partnerekhez hasonlóan -, saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az új közvetítői partnerek közül az OTP Bank Nyrt. összesen 163, az MKB Bank Zrt. 35, míg a Gránit Bank Zrt. és az Gránit Bank Zrt. egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát.

A hálózatban év végéig összesen 63 első kategóriájú MFB Pont lesz, amelyek a teljes hitelezési és értékesítési folyamatot végzik az összes elérhető termék esetében. További 260 második kategóriájú, ahol megvalósul az országos elérést igénylő termékek teljes hitelezési és értékesítési folyamata, illetve 319 harmadik kategóriájú MFB Pont, melyek fő feladata a tájékoztatás és az ügyfél érdeklődés továbbítása. Tovább bővül a fővárosi Pontok száma is, így a mai naptól már 15 budapesti fiókban igényelhetők uniós források.

Az MFB Pontokról és az európai uniós hitel- és kombinált hitelprogramokról minden információ elérhető az mfbpont.hu weboldalon.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?