Agrárfoci: először mérkőznek meg egymással a válogatott agrárcsapatok (x)

agrarszektor.hu
Március 20-án vasárnap a II. kerületi Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban - kategóriájában az egyik legvonzóbb színhelyen - első alkalommal rendezi meg a PromoSport Kft. a Magyar Agrár Kupát és Családi Napot.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az ötlet- és házigazda cég hét évvel ezelőtt jelent meg a szabadidős (amatőr) sportesemények "színpadán", és az óta a társadalmi élet legkülönbözőbb szektoraiban tevékenykedőket megszólítva közel félszáz rendezvényen teremtette meg a sportolás, a versengés és a kikapcsolódás lehetőségét azok számára, akik a hétvégeiket inkább töltik mozgással és felfrissüléssel, mint mozgásszegény programokkal.

Ezt a törekvést nagyra értékelve az I. Magyar Agrár Kupa fővédnöki tisztjét dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter tölti be, akit a vasárnapra eső rendezvény ünnepélyes megnyitóján Gulyás Andrea, a tárca közigazgatási államtitkára képviseli majd.

Ami a mezőny összetételét illeti: a két csapattal is benevező Földművelésügyi Minisztérium kispályás együttese mellett további 28 intézményi "válogatott" vonul majd fel a Pokorny József Sportközpontban. A 30 csapatot számláló mezőny egyik része az agrárszektorhoz tartozó mezőgazdasági nagyvállatokat, azaz a kereskedelmi szekciót képviseli, míg a másik a közigazgatási szekció szereplőit egyesítve az irányító agrártárcát, a háttér- és oktatási intézményeket, de ugyanúgy az erdészeti társaságokat is.

A házigazdák hagyományteremtő szándékkal hirdették meg az I. Magyar Agrár Kupát. A programban nem csupán a szépszámú mezőnyt felvonultató focitorna szerepel, hanem 17 csapatos bográcsos főzőverseny is, ugyanakkor a gyerekek számára is érdekes játékokat és vetélkedőket készítenek elő.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?