Fejlesztett a kamara - Megújult oldallal segítik a tagokat

agrarszektor.hu
Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portáljának fejlesztése. Az új oldalon a kamarai tagok kapcsolatba léphetnek a testülettel, de a szolgáltatásokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokat is elvégezhetik. A 471 millió forintos fejlesztéshez a kamara mintegy 235 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Megújult a NAK portálja, a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a testület 235 millió forintos uniós támogatást nyert az összesen 471 millió forintos informatikai projekt megvalósításához. A támogatásból megvásárolt berendezéseket üzembe helyezték, és kialakították a rendszer működéséhez szükséges környezetet - tájékoztatott a NAK.

Az oldalon a kamarai tagok felvehetik a kapcsolatot a testülettel, testreszabott információkat érhetnek el, de a szolgáltatásokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokat is elvégezhetik. A mintegy 360 ezer fős kamarai tagság kiszolgálását a személyes tartalomszolgáltatásra is alkalmas ügyfélszolgálati rendszer biztosítja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?