Fél évtizede a pályán - Jubileumot ünnepel az Agrárium Konferencia (x)

agrarszektor.hu
A Portfolio Csoport az agrárrendezvényekben is piacvezető. A médiavállalat konferencia üzletága az agrár és agrárgazdasági témájú rendezvények széles skáláját kínálja és valósítja meg kiemelt szakmai színvonalon és professzionális szervezésben. A március 8-án megrendezésre kerülő Agrárium konferencia idén ünnepli 5 éves jubileumát.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A médiacsoport agrárkonferencia-portfóliója a legkisebb, 30-50 fős workshop jellegű rendezvényről az ágazati csúcskonferenciáig terjed. Év közben a legnagyobb vidéki agrárközpontoké és a kisebb tematikus rendezvényeké a főszerep, minden év december elején pedig a hazai agrárium legnagyobb konferenciáján, az évről évre rekordokat döntő Portfolio Agrárszektor konferencián gyűlik össze a szakma krémje.

Szintén nagyszabású a médiacsoport évindító Agrárium konferenciája, amely már fél évtizedes hagyományra tekint vissza.

Az Agrárium konferencia szakmai programja az adott agrárév legfontosabb és leghangsúlyosabb témáit dolgozza fel. Kihagyhatatlan azok számára, akik felkészülten akarnak nekivágni az évnek, akik első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretnének választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legaktuálisabb kérdésekre. A rendezvény célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára.

A Portfolio konferenciáktól megszokott módon, ezen a rendezvényen is a kiváló szakmai programé és az elsőrangú kapcsolatépítési lehetőségeké az elsődleges szerep.

NAK és GOSZ tagok egyéni jelentkezői számára 50% kedvezmény!

Részletes szakmai program és jelentkezés itt!

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?