Ha érdekli a magyar agrárium sorsa, ezt a könyvet vegye meg!

agrarszektor.hu
A hazai agrárium csúcsvezetői, az agrobiznisz topmenedzserei, a legsikeresebb magyar agrár-nagyvállalkozók, véleményvezérek és szakmai tekintélyek - ők azok, akikről a Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében megjelenő "Agrárszektor 2015 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban" című kiadványban olvashat. A kötet szerkesztői ismét egyedülálló portrésorozattal rukkoltak elő, amelyben azokkal a hazai agrárszemélyiségekkel találkozhat, akik ma, 2015-ben meghatározó befolyással bírnak a hazai agrárium és élelmiszergazdaság életében.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nem csak személyes életutakról olvashat ebben a hiánypótló kiadványban, a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségéhez kapcsolódó aktuális szakmai témák, piaci események átvilágításával a hazai élelmiszergazdaság átfogó, tematikus áttekintését kapja a kezébe. A portrésorozatot unikális elemzések, szakcikkek és exkluzív interjúk egészítik ki, sorra kerítve mindazokat a témákat, eseményeket, sztorikat, amelyek ebben az évben a leginkább foglalkoztatták a hazai agrárszektor szereplőit.

 

Ha szeretne mindent megtudni a hazai agrárium 2015-ös évéről, és teljes egészében elolvasná a szektor vezető személyiségeiről szóló portrésorozatot, az exkluzív interjúkat és egyedi elemzéseket, ajánljuk figyelmébe az "Agrárszektor 2015 - Az 50 legbefolyásosabb személy" a magyar agráriumban című kiadványt!

Hogy kik befolyásolják ma a magyar agrárszektort?

Szakpolitikusok, akik munkájukkal az ágazat alapvető működési feltételeinek kialakításában vállalnak döntő szerepet, szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek vezetői, akik lobbitevékenységük révén határozzák meg az ágazat jövőjét. Nagyvállalkozók, akik újító szellemükkel és kockázatvállalásukkal tűnnek ki, vagy a legnagyobb cégek első számú vezetői, akik a szektor üzleti folyamatainak mozgatórugói. Véleményvezérek, innovátorok, nagy tudású szakemberek és profi üzletemberek - ők kerültek fel idén is a legbefolyásosabbak listájára. Cégméret, árbevétel, pozíció, vagyon, de mindenekelőtt a hazai agráriumban lejátszódó legfontosabb tendenciák azok, amelyek a lista összeállításánál döntő szerepet játszottak.

 

Az "Agrárszektor 2015 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban" egy aktuális látlelet, egy átfogó és egyedi szemléletű körkép a hazai agrárszektorról: az olvasó mindent megtalál benne, amely ebben az évben fontos fejlemény volt a hazai agrárium életében.


Tovább a Portfolio könyvesboltba

Cikkünk saját termék népszerűsítését szolgálja.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02