Így küzdenek mostantól az élelmiszerhamisítás ellen

MTI
Együttműködési megállapodást kötött az élelmiszerhamisítás ellen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH. Az együttműködésben jelentős koordináló szerep jut a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületnek is

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Nébih és az SZTNH az élelmiszerlánc-biztonság és az élelmezésbiztonság, a megfelelő minőségű és biztonságos élelmiszerellátás érdekében meghatározó feladatuknak tekintik a felelősségi körükben előforduló illegális tevékenységek mind hatékonyabb visszaszorítását.

Ennek fontos eszköze a társadalmi tudatformálás, a tudatos fogyasztói magatartás bátorítása, erősítése, a feketegazdaság kifehérítésének előmozdítása, a hamisítás visszaszorítása. Ennek érdekében az együttműködés kiterjed a képzések, a tájékoztató rendezvények, konferenciák, előadások, konzultációk közös szervezésére, ráirányítva a figyelmet a szellemitulajdon-védelmi lehetőségek és eszközök tudatos használatára és szellemi javak hatékonyabb megvédésére.

Az együttműködésben jelentős koordináló szerep jut a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületnek, amely részt vesz a jogsértések elleni fellépés hatékonyabbá tételében.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03