Májusban jön az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye! (x)

agrarszektor.hu
Az idei év legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva lesz. A két napos rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen szervezi. Az esemény időpontja: 2017. május 31. - június 1., helyszín a Fejér megyei Mezőfalva. A belépés díjtalan.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Mezőfalván a legújabb nemesítési és kutatási eredmények mutatkoznak be a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajták, hibridek, továbbá munkaeszközök, gépek, gépkapcsolatok hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban.

A rendezvényen közös programmal jelenik meg a NAK és a NÉBIH Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatósága. A két szervezet 2015-ben kötött együttműködési megállapodást a gazdálkodók naprakész és szakszerű tájékoztatásának elősegítése érdekében. Ennek keretében a NÉBIH szakmai igazgatósága évente 8-10 alkalommal fajtabemutatókon, a NÉBIH fajtakísérleti állomásain mutatja be a legújabb szántóföldi és kertészeti növényfajok fajtáit a NAK-nál regisztrált termelőknek.
Idén a hagyományos NAK-NÉBIH fajtabemutatókon túl a mezőfalvai rendezvényen bemutatják a gazdálkodóknak a hivatalos növényfajta-kísérletek módszertanát. Az érdeklődők több növényfaj bemutatásán keresztül megismerhetik a kisparcellás kísérletek kivitelezését, azt, hogy hazai körülmények között milyen módszerrel választják ki a nagyszámú fajtajelölt közül a köztermesztés, a gazdálkodók számára legmegfelelőbb növényfajtákat. A szakemberek a szántóföldi kísérleteket bejárva mutatják majd be a borsó, az olajlen, a mustár, az olajretek és a szuperkorai kukorica fajták vizsgálatát.

A szervezők várják a mezőgazdaságban érintett vállalatok, gazdaságok, őstermelők érdeklődését is. Ha az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalva kapcsán bármilyen kérdése lenne, a szervezők a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen várják őket.

Útvonaltervező: https://goo.gl/maps/UmzijERQruP2

A rendezvény közvetlen Facebook linkje: www.facebook.com/events/176503056193057/

 

Ön is részt venne kiállítóként?
Amennyiben Ön vagy vállalkozása részt venne kiállítóként a rendezvényen, kérjük, töltse ki az alábbi linkekre kattintva elérhető jelentkezési lapot.
Gépes kiállítók
Egyéb kiállítók
 
A rendezvény médiatámogatója az
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?