Megint belenyúlnak a pénzosztásba Lázárék

agrarszektor.hu
Módosítja a Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Programban (VP) kiírt beruházási pályázatok üzleti tervének dokumentációját. Az egyszerűsítés elsősorban az 50 millió forint alatti projekteket érinti.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Változnak az üzleti tervre vonatkozó követelmények a VP-ben - áll a pályázatokat kiíró Miniszterelnökség közleményében. A tárca szerint a korábban megjelent üzleti tervhez képest átláthatóbb, kevesebb adminisztrációval járó, egyszerűbb üzleti tervet jelentetnek meg. Fontos különbség, hogy az 50 millió forint teljes projektösszeg alatti támogatásra pályázó ügyfeleknek pénzügyi tervet sem kell készíteniük a pályázat benyújtásához.

A közlemény szerint a minisztérium a gazdák érdekében módosítja a beruházási pályázatok üzleti tervének dokumentációját. A Vidékfejlesztési Program kialakításában fontos szempont volt, hogy a többi operatív programhoz igazodó egységes eljárásrend, egyszerűsített támogatástípusok bevezetése és egyszerűsített elbírálás segítse a gazdálkodókat - fogalmaz a tárca.

Az üzleti terv módosításáról a www.palyazat.gov.hu weboldalon, a beruházási pályázati felhívások mellékleteiben lehet részletesen tájékozódni.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?