2018. január 17. szerda Antal, Antónia

Hírek - Agrár-vidék

Orbán újra kinevezte Lázár volt helyettes államtitkárát

Újra kinevezte Viski Józsefet a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává Orbán Viktor miniszterelnök. Viski József korábban is a tárca helyettes államtitkára volt, ahol a Vidékfejlesztési Program (VM) irányító hatósági feladatait látta el. Megbízatása tavaly szűnt meg, amikor az azóta átszervezett Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnökévé nevezték ki.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre

Lázár János miniszter javaslatára a Miniszterelnökség helyettes államtitkárává nevezte ki Viski Józsefet Orbán Viktor miniszterelnök. A helyettes államtitkár február elsejétől tölti be megbízatását.

MTI-fotó: Ujvári Sándor

Viski József korábban is a Miniszterelnökség helyettes államtitkára volt, ahol a VP irányító hatósági teendőit látta el, és mostantól is e feladatot bízták rá. Korábbi megbízatása tavaly szűnt meg, mivel november elsejétől az MVH elnökévé nevezték ki. A hivatal azonban január elsejétől jogutódlással megszűnt, és központi szervezete a Magyar Államkincstárba olvadt. Idéntől a kincstár vált az uniós és a hazai agrár- és vidékfejlesztési támogatások kifizető ügynökségévé, ahol a munkát egy elnökhelyettes irányítja majd.

Hogyan kell igényelni az idei agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat? Milyen lesz a kifizetési menetrend a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal jogutódlásos megszüntetése után? Ez is kiemelt témája lesz az Agrárium 2017 című konferenciának március 8-án Kecskeméten.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

Agrometeorológia

IDŐJÁRÁSA

A szakértő szemével

Hollósi Dávid
igazgató
Takarék Agrár Igazgatóság

Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

Itt keressen minket
© 2017. Agrárszektor.hu