Tombol a családi viszály a neves magyar cégnél - Erős "kempingezők" az üzemnél

agrarszektor.hu
A jelek szerint nemcsak a Herbária budapesti központjában és fővárosi raktárában jelentek meg nagy termetű emberek, hanem a cég székkutasi üzeménél is. A Délmagyar beszámolója szerint négy férfi vert sátrat a bejárat előtt -írja Portfolio.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egy héttel ezelőtt számoltunk be a Herbária Zrt-nél folyó családi viszályról. Soproni Tamás, aki elnök-tulajdonosként építette fel a céget, hivatalosan elveszített minden tisztséget a cégben, miután fia, Soproni Márton kezdeményezte visszahívását az igazgatóságból. Az apa azonban ezt nem hagyta annyiban. Cikkünkből az is kiderült, hogy a vállalkozás budapesti székhelyénél és fővárosi raktáránál meglehetősen sok, nagytermetű ember tűnt fel.

A Délmagyar helyszíni riportere szintén érdekes jelenségre lett figyelmes a cég székkutasi üzeménél. Négy férfi vert sátrat a Herbária Zrt. székkutasi üzeme előtt.

Az újság megkereste Székkutas polgármesterét, aki elmondta, hogy tudnak az ott táborozó férfiakról és a polgármester adta ki ehhez az engedélyt. "Mi csak kempingezni jöttünk" - viccelődött az egyik ember a négyfős csoportból a székkutasi Herbária üzeme előtt csütörtökön. A férfiak négy napja vertek sátrat az üzem előtt, de senki sem tudja, hogy kik ők. A székkutasi üzem dolgozóinak a munkáját ez nemigen érinti.

Soproni Márton (a cég mostani tulajdonosa és cégvezetője, Soproni Tamás fia - a szerk.) kérte a közterület-használati engedélyt

- árulta el a lapnak a polgármester.

Nincs felhatalmazásom rá, hogy erre a kérdésre válaszoljak - mondta Simon Angelina, az üzem vezetője a lapnak arra a kérdésére, hogy mikor látták a településen Soproni Mártont.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?