Élvonalban a Fendt (x)

agrarszektor.hu
A két éve csökkenő tendenciát mutató európai traktorpiacon továbbra is stabil, vezető helyet foglal el a Fendt márka. Ugyanakkor a német gyár életében előkelő pozíciót tölt be az AXIÁL Kft. is, melyet a Fendt eladásokkal elért piaci pozíciójával vívott ki.

Az Európai Unió 25 tagállamából Magyarország - traktorpiacának (50 LE feletti nyugati erőgép) nagysága alapján - a 16. helyen szerepel a 2015. évi eladási adatok szerint. A Fendt traktorok eladási darabszámát tekintve hazánk a 10 legtöbb Fendt traktort felvevő ország közé tartozik és az AXIÁL Kft. által elért 11%-os piaci részesedéssel a Fendt kereskedő országok között 2014-hez képest egy helyezést javítva, a negyedik helyet érte el.

Míg más nyugati gyártók olcsóbb, távol-keleti vagy tengerentúli modellekkel szélesítik termékkínálatukat, addig a német Fendt egy szérián belül egészen más felszereltséggel, de a megszokott prémium minőségben állítja elő traktorait Németországban.
Egyre több kis- és közepes magyar gazdálkodó választja a Fendt 200-as és 300-as szériát, melyek közül az utóbbi, "s4" típusaival teljesen megújult. A traktorcsaládok POWER és PROFI kivitelben is kaphatók, mindazonáltal a POWER és PROFI jelzésű gépek merőben eltérnek egymástól.

A Fendt és az AXIÁL Kft. célja, hogy a Fendt 300 Vario s4 POWER felszereltséggel elsősorban olyan családi gazdaságokat és nagyobb üzemeket szolgáljon ki, melyek a Fendt márka közismert előnyeit szeretnék munkájuk során kihasználni. Ilyen az alacsony üzemanyag-fogyasztás és üzemeltetési költség, valamint a kényelmes és hatékony fokozatmentes Vario váltó, mindezek mellett mégis a kevésbé elektronizált technológiákat részesítik előnyben. Amennyiben az ügyfélnek munkája során nincs szüksége bizonyos elektronizált megoldásokra (pl. digitklíma, el. vezérelt kihelyezett hidraulika körök, fordulóautomatika, munkaeszköz ISOBUS vezérlés), extra hidraulikus teljesítményre vagy épp a mellső emelőmű talajnyomás-szabályozó funkciójára, az AXIÁL Kft. bátran ajánlja a POWER kivitelt.

A Fendt 300 Vario s4 PROFI felszereltséget azon felhasználóknak kínálja a cég, akik még tovább szeretnék növelni munkájuk hatékonyságát. PROFI felszereltséggel a jövőben beszerzendő, korszerűbb munkagépekkel is eredményesebben végezhető a munka és - munkagéptől függően - akár a munkagép bizonyos opcióit (pl. vezérlő terminál, frontkasza tehermentesítő) sem kell megvásárolni, hisz azt a Fendt PROFI traktor teljes mértékben helyettesíteni tudja.

Aki vezet, Fendtet vezet! A profik, PROFI Fendtet!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?