Megvan a végeredmény: ez a kukorica tarolt a nagy versenyen

agrarszektor.hu
A Monsanto DEKALB hibridjével versenyző termelő ért el első helyezést a tavalyi országos kukorica termésversenyen és szerezte meg a Kárpát-medencei Nagydíjat is. A felhasznált hibrid a DKC4717-es volt, amely az "Év Kukoricája" 2014-es vándordíjat is megkapta.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A DKC4717-es DEKALB hibrid kapta az "Év Kukoricája" 2014-es vándordíjat - tartalmazza a verseny eredményéről szóló közlemény. Az országos tavalyi termésversenyen is olyan termelő nyert, aki DKC4717-tel indult: Papp Mihály az első helyezés mellé a Kárpát-medencei Nagydíjat is megszerezte. Az utóbbi díjért folytatott versengésben a második helyezett a vajdasági régió győztese, a DKC5007-tel versenyző Borsos Csaba lett.

A tavalyi versenyben több mint 60 versenyparcellát takarítottak be. A hat földrajzi régióból ötben DEKALB hibridekkel versenyzők végeztek az első helyen, valamint az öntözéses és forgatás nélküli kategóriát is DEKALB hibriddel nyerték meg.

A versenyben legnagyobb számban DEKALB kukoricákat vettetek, de szerepeltek martonvásári, Pioneer, RAGT és Limagrain hibridek is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?