2019. szeptember 17. kedd Zsófia

Hírek - Állat

"Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben" - A Fruitveb és a TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. konferenciája (sajtóközlemény)

A TÉSZ-ÉSZ Nonprofit Kft. a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezettel közösen 2012. március 28-án Szentesen „Az integrált termesztés időszerű kérdései a zöldségtermesztésben” címmel szakmai konferenciát szervez.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A rendezvény célja, hogy tájékoztassa az integrált termesztés iránt érdeklődőket a téma aktuális kérdéseiről valamint elősegítse a témában érdekelt szereplők (termelők, input anyag forgalmazók, szaktanácsadók, kutatók, kormányhivatalok) konzultációjával a hazai integrált zöldségtermesztés fejlődését és versenyképességének növekedését.

A rendezvény kiemelt témái között szerepel az integrált zöldségtermesztés szabályrendszere és technológiai feltételei, az integrált védjegyezés, valamint a biológiai védekezés és a mikrobiológiai készítmények alkalmazásának lehetőségei a zöldségtermesztésben. A rendezvényen való részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezvényről bővebben a www.fruitveb.hu weboldalon olvashat.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu