2021. május 17. hétfő Paszkál

Hírek - Állat

Durván megizzasztotta a horgászt a gigantikus hal: zajlik az élet a magyar vizeken

Több mint egy óra húsz percig küzdött a halszörnnyel az a horgász, aki a napokban kifogott egy 61,5 kilós harcsát a Dunából. Az állat két kilométeren át húzta a csónakját, mire sikerült beemelnie a csónakba. Baranyában több kapitális halat is kifogtak a napokban.
 
 

Süllőzni mint ki egy horgász a napokban a Dunára Dunaszekcsőnél, a harmadik dobásnál azonban érezte, hogy itt bizony egy nagyon nagy hal akadt a horgára - írja a bama.hu-ra hivatkozva az Infostart. Több mint egy óra húsz percig küzdött az állattal mire meglátta, hogy egy hatalmas harcsával van dolga. Körülbelül két kilométeren keresztül húzta a csónakját a hal Mohács felé, mire sikerült kézzel beemelnie a csónakba a 188 centis, 61,5 kilós halat.

A környéken nem ez volt az első ilyen kapitális hal, korábban ugyanis szintén Dunaszekcső mellett kifogtak egy 64 kilós, 200 centiméteres harcsát- Egy másik nagy harcsát is sikerült kifogni Baranyában az elmúlt napokban: a boldogasszonyfai halastóból piócával fogott ki egy horgász egy 39 kilós, 180 centiméteres harcsát, ami új tórekordot is jelent a 25 éve működő halastó történetében.


Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu