2020. szeptember 21. hétfő Máté, Mirella

Hírek - Állat

Ezt csúnyán benézte a román orvvadász: halálos sebet ejtett rajta a vaddisznó

Vaddisznó ölt meg egy orvvadászt Romániában. Az állat azt követően támadt rá a vadászra, miután az rálőtt, a vaddisznó a lövésektől azonban csak megsebesült.
 
 

Meghalt egy orvvadász a romániai Szatmár megyében, miután rálőtt egy vaddisznóra, de a megsebesített állat rátámadt, írja az Index a Transindex.ro-ra hivatkozva. Az 57 éves férfi engedéllyel tartott fegyvert, de vadászati engedély nélkül próbálta meg lelőni a vaddisznót. Az állat a lövésektől azonban csak megsebesült, majd rátámadt a vadászra. 

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

Az orvvadászt egy barátja rendelőbe vitte, de nem tudták megmenteni az életét. A román rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Sustainable World 2020

  A Portfolio első zöld konferenciája - a jövő vállalatainak

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu