Hogyan hozzuk közelebb a városlakókat a mezőgazdasághoz?

agrarszektor.hu
A mezőgazdaságban dolgozók és az abból élők, illetve a városlakók, különösen a rendszerváltást követően, érezhetően eltávolodtak egymástól. A kölcsönös ismeret hiánya sem mikro-, sem makroszinten nem kedvez egyik félnek sem. A sikeres Magyarország egyik döntő kérdése, hogy a város és a vidék újra egymásra találjon.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az AGRO.bio Hungary Kft. éppen ezért csatlakozott örömmel az AGRYA, a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége Vidék Kaland programjához.

A Vidék Kaland program (http://www.videk-kaland.hu/) a tavalyi siker után idén ismét megtalálta azokat a fiatal városlakókat, akik a mezőgazdaságban perspektívát látnak, és szívesen belekóstolnak egy gazda mindennapjaiba, a vidéki életbe. Az AGRYA által összeállított szakmai bizottság 132 jelentkező közül választotta ki azokat fiatalokat, akik egy hetet töltenek el különböző gazdaságokban, kivéve részüket a mindennapi munkából, a nehézségekből és az örömökből.

A június 8-án szervezett közös mezőgazdasági munkákkal színesített (traktorvezetés, takarmányozás, trágyázás, etetés stb.) ismerkedés után ma már javában zajlanak a Kalandorok mindennapjai.

Az AGRO.bio Hungary Kft. a Vidék Kaland programhoz (http://agrobio.hu/ ) támogatóként csatlakozott - mondta el Daoda Zoltán, az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója. A cég különösen fontosnak tartja az AGRYA célkitűzéseit, és emellett elkötelezett híve annak, hogy a magyar gazdaságok minél több hektáron gazdálkodjanak vegyszermentes talajminőség javító szerekkel, így a teljesen magyar fejlesztésű és 27 országban szabadalom alatt álló BactoFil talajjavító termékcsaláddal.

Az AGRO.bio Hungary Kft. vezetősége bízik benne, hogy az együttműködés az AGRYA-val nemcsak egyszeri alkalom, hanem valóban hosszú távú, az ország érdekeit szolgáló együttműködés kezdete.

 

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?