2020. december 2. szerda Melinda, Vivien

Hírek - Állat

Horror a magyar erdőben: vaddisznó támadt egy férfira Borsodban

Vaddisznó támadt rá egy 21 éves férfira és édesanyjára a Borsod megyében található tardonai erdőben, miközben épp a bárányukat sétáltatták. A fiú komoly sérüléseket szenvedett, a vadásztársaság pedig csak két órával később ért a helyszínre.
 
 

Kazincbarcikához közel, a tardonai erdőben sétáltatta bárányukat, Rumit egy 21 éves fiú és édesanyja még szombaton, amikor váratlanul rájuk támadt egy vaddisznó - írja a Blikkre hivatkozva a 444.hu. Az édesanya elmesélése alapján az állat és a fiú mentek elöl, a nő pedig mögöttük. Mint mondta, egyszer csak a semmiből feltűnt egy vaddisznó, majd egyenesen a gyerek felé rohant. Ricsinek esélye sem volt a menekülésre, az állat pillanatok alatt odaért, aztán felöklelte. A nő ordítani kezdett, mert azt gondolta, a hangtól megijed a disznó és elmegy, közben pedig hívta a segélyhívót - tette hozzá az édesanya.

Rendőrök és mentősök is érkeztek a helyszínre, de a sebesült fiút elvileg addig nem közelíthették volna meg, amíg a vadásztársaság meg nem jön, hogy biztosítsa a helyszínt, nehogy az állat visszatérjen.Végül megunva a várakozást a mentőorvos és az édesanya merészkedett a férfi közelébe, akit a vállukon cipeltek le a mentőautóig. A férfit később meg kellett műteni, az orvosok hat vaddisznóagyar-darabot szedtek ki a lábából, de a még így is szerencséje volt, mert nem sokon múlott, hogy vénát találjon el a vaddisznó. Az anya most kártérítést követel a vadásztársaságtól.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020 online

  10 órányi szakmai programmal és több mint 60 előadóval

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu