2020. november 29. vasárnap Taksony

Hírek - Állat

Így jósolta meg egy malac az angol focicsapat vb-eredményeit (videó)

Az angol labdarúgó válogatott két győzelmét is megjósolta Bob, a brit malac az éppen zajló oroszországi labdarúgó világbajnokságon. A 11 éves állat a válogatott mérkőzései előtt három tálból választhatta ki, melyikből szeretne enni. A három edény mindegyikén egy-egy felirat szerepelt: győzelem, döntetlen és vereség.
 
 

A tizenegy éves malacot, Bobot igazi háziállatként tartják az Angliában található Sunderlandben. Az állat olyan farmon nőtt fel, ahol együtt él több mosódmedvével, rénszarvassal, szurikátával és juhval. A malac gazdája az angol labdarugó válogatott első, Tunézia elleni meccse előtti napon három edényt rakott az állat elé, hogy azok közül válassza ki azt, amelyikből enni szeretne. A három tálon három különböző felirat volt: győzelem, döntetlen és vereség.

A malac az angolok első mérkőzése előtt a győzelem feliratú edényből evett, a válgatott pedig valóban legyőzte Tunéziát. A sikeren felbuzdulva a gazda a Panama elleni második vb-mérkőzés előtt is három tányért rakott az állat elé, amely ekkor szintén a győzelem feliratúból evett. Anglia 6:1-re verte a panamai válogatottat, az állat tehát ismét eltalálta az eredményt. Habár legutóbbi mérkőzésükön az angolok 1:0-ra kikaptak a belga válogatottól, arról egyelőre nincs információ, hogy a malac e mérkőzés eredményét is jól tippelte-e meg. 

Címlapkép: www.sunderlandecho.com

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020 online

  10 órányi szakmai programmal és több mint 60 előadóval

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu