Komoly segítséget kapnak a magyar sertéstenyésztők a pestis ellen: ez most ingyenes

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az állattartók részére a szeptemberi miskolci és nádudvari fórumok mintájára soron kívüli tájékoztató rendezvényeket hirdetett meg az afrikai sertéspestis helyzetéről Kaposváron, illetve Körmenden.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az afrikai sertéspestis környező országok házisertés-állományaiban történő megjelenése és előretörése, valamint a hazai vadállományban történő továbbterjedése miatt jelentősen nőtt a kockázata a betegség hazai sertésállományokba való bejutásának - írja közleményében a kamara. A pontos helyzet, valamint a védekezéssel összefüggő hatósági információk és a szükséges teendők megismerése érdekében az ágazat szereplői részére a NAK soron kívüli tájékoztató rendezvényeket tart két helyszínen, Dr. Bognár Lajos országos főállatorvos részvételével.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A rendezvények az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre:

2019. november 7. (csütörtök), Kaposvár

Pontos cím és időpont: Kaposvári Egyetem rektori tanácsterem,7400 Kaposvár, Guba Sándoru. 40., kezdés 10:00 órától.

2019. november 21. (csütörtök), Körmend

Pontos cím és időpont: (részletek később)

A rendezvények ingyenesek, de regisztrációkötelesek. A kaposvári tájékoztató fórumra itt lehet regisztrálni. A szervezők külön felhívják a figyelmet arra, hogy az események nem sajtónyilvánosakA szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy a rendezvényre hozzák magukkal új kamarai kártyájukat vagy őstermelői igazolványukat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?