2021. március 5. péntek Adorján, Adrián

Hírek - Állat

Nagyon kevés halat esznek a magyarok: izgalmas eszközzel népszerűsítik a fogyasztást

Az agrártárca bemutatta a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány keretében kifejlesztett „Kapj rá!” mobil alkalmazást. Az applikáció letöltői olyan izgalmas feladatokat oldhatnak meg, mint a halas Puzzle, Memóriajáték, vagy megfejthetik a recept kvíz és a halas „Ki mit tud?” - kérdéseit, az „Érdekességek” rovatban pedig számos információt tudhatnak meg a halakról, a halételek elkészítési módjairól, illetve receptvideókat is nézhetnek Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf szereplésével.
 
 

A felhasználók ingyenesen tölthetik le a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány részeként elkészült „Kapj rá!” applikációt például az App Store-ból, vagy a Google Play áruházból is - írja közleményében az Agrármarketing Centrum (AMC). Az applikációban négy játékmező található, egy játékmező tíz állomásból áll és a játékosoknak négyféle játékot kell megoldani váltakozó sorrendben a tíz állomás során.

Forrás: AMC

„A „Kapj rá!” applikáció elkészültével újabb eszköz áll a 2023-ig tartó halfogyasztást ösztönző kampány szolgálatába” – mondta el Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője. Hozzátette: „az alkalmazás bármelyik okostelefonra letölthető, a játékos feladatok pedig nem csak a szórakoztatást, de az ismeretterjesztést is szolgálja. Ezzel az új, digitális fejlesztéssel további célcsoportokat hódíthat meg a kampány, amely az egészségtudatos, minden korosztály számára előnyös halfogyasztást népszerűsíti.”

A játékmezőn végighaladó, legtöbb pontot gyűjtő játékosok – amennyiben regisztrálnak –, a mai naptól három hónapon át nyereményjátékban vesznek részt. A győztesek hal tematikájú élményfőzésre nyernek belépőt, ahol szakavatott séf mutatja be a halkészítés fortélyait. A versengés során az ország 7 régiójának legjobbjai páros belépőt kapnak a kurzusra.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub

  Óriási pénzeső jön a magyar agráriumban - Mi vár a gazdákra 2021-től?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu