Nyulat, marhát és bivalyt is vihetünk Szingapúrba

agrarszektor.hu
Nyúl-, szarvasmarha- és bivalyhúst, illetve ezekből származó készítményeket is szállíthatnak Szingapúrba a magyar vállalkozások. Júliusban a szingapúri állategészségügyi hatóság auditot tartott Magyarországon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A július 24-28. közötti ellenőrzésen egy nyúl- és egy szarvasmarha-vágóhidat, valamint egy feldolgozó létesítményt látogatott meg a delegáció - közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az audit a magyar állategészségügyi hatóság felügyeleti rendszerének elemzésére is kiterjedt.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

Az ellenőrzés eredményéről készült jelentés szerint a szingapúri hatóság szakemberei saját előírásaik alapján is megfelelőnek találták a felkeresett helyszíneket, így az állategészségügyi bizonyítványok kialakítása után az érintett létesítményekből megindulhatnak a nyúl, a szarvasmarha- és a bivalyszállítmányok. E termékcsoportokban újabb vállalkozásoknak nem kell megvárniuk a szingapúri hatóság látogatását, mivel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal auditjával is megkaphatják a kiszállítási engedélyt. A szingapúri hatóságok korábban már jóváhagyták a magyar baromfi- és sertéshús exportját a távol-keleti országba.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03