2019. július 22. hétfő Magdolna

Hírek - Állat

Nyulat, marhát és bivalyt is vihetünk Szingapúrba

Nyúl-, szarvasmarha- és bivalyhúst, illetve ezekből származó készítményeket is szállíthatnak Szingapúrba a magyar vállalkozások. Júliusban a szingapúri állategészségügyi hatóság auditot tartott Magyarországon.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A július 24-28. közötti ellenőrzésen egy nyúl- és egy szarvasmarha-vágóhidat, valamint egy feldolgozó létesítményt látogatott meg a delegáció – közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az audit a magyar állategészségügyi hatóság felügyeleti rendszerének elemzésére is kiterjedt.

VETNE, ARATNA VAGY PERMETEZNE? - Tervezzen előre részletes agrometeorológiai előrejelzesünkkel!
Nézze meg, milyen idő lesz a napokban:
 

Az ellenőrzés eredményéről készült jelentés szerint a szingapúri hatóság szakemberei saját előírásaik alapján is megfelelőnek találták a felkeresett helyszíneket, így az állategészségügyi bizonyítványok kialakítása után az érintett létesítményekből megindulhatnak a nyúl, a szarvasmarha- és a bivalyszállítmányok. E termékcsoportokban újabb vállalkozásoknak nem kell megvárniuk a szingapúri hatóság látogatását, mivel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal auditjával is megkaphatják a kiszállítási engedélyt. A szingapúri hatóságok korábban már jóváhagyták a magyar baromfi- és sertéshús exportját a távol-keleti országba.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  SZAKÉRTŐ TAKARMÁNYOZÁS

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu