Őrület! - El sem hinnéd, mire képesek ezek a sportos disznók (fotók)

agrarszektor.hu
Úszóversenyt rendeztek malacoknak Kínában. A disznók a szemtanúk szerint bátran vetették magukat egy tóba, majd edzőjük vezényletével versenyeztek a célig. Az eseményre minden jegy elkelt, de az állatvédő szervezetek máris kegyetlennek bélyegezték a rendezvényt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Turisták tömegei tapsoltak, ahogy a malacok egy hídról a vízbe vetették magukat azon a versenyen, amelyet a kínai Hunan tartományban, a Shiyan tónál rendeztek meg május elsején. Szemtanúk állítása szerint a sertések az oldalukra festett számokkal vetették magukat a vízbe és az edzőjük irányításával versenyeztek a célig. 

A szervezők tudatosan képezték ki a malacokat a megmérettetésre, és a verseny után bőséges ételjutalomban részesítették az állatokat. Szerintük egyértelmű volt, hogy maguk a malacok is élvezték az eseményt, mivel a disznók szeretik a vizet.

Ezzel szemben az állatvédő szervezetek kegyetlennek minősítették a rendezvényt. Úgy vélik az állatokat igazságtalan volt lelökni az hídról, amelyről elrajtoltak. A szervezők viszont az esemény kibővítésének lehetőségét keresik. Terveik szerint rendszeres hétvégi versenyeket kellene hirdetni, hogy minél több ember szurkolhasson az ügyes disznóknak.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?