Regionális értekezleten készülnek a kamarai tanácsadók (Sajtóközlemény)

agrarszektor.hu
Aktuális információk hangzottak el tegnap Balatonbogláron, ahol a kamarai tanácsadóknak tartott értekezletet a Központi Szakmai Koordinációs Iroda. A köztestület 2007. december 1-től működteti a Gazdálkodói Információs Szolgálat tanácsadói hálózatot, 202 tanácsadóval, 200 ügyfélszolgálati irodával.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Háromnapos rendezvénysorozaton készíti fel az első negyedév aktuális feladataira a Magyar Agrárkamara Központi Szakmai Koordinációs Irodája a Gazdálkodói Információs Szolgálat tanácsadóit. A február 13-án indult monitoring adatszolgáltatás tudnivalói mellett - amely témában a felkészülést a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal munkatársai is segítik - a Kölcsönös Megfeleltetés (KM) 2012. január 1-től hatályos változásaira, az agrár-környezetgazdálkodási támogatások aktuális ismereteire hívta fel a figyelmet Sztahura Erzsébet.

Az egységes kérelem 2012 évi várható eljárási rendjére és támogatási jogcímeire, illetve az ez évtől hatályos a mezőgazdasági termelést érintő időjárási és más természeti kockázatok kezeléséről szóló törvényről és a kapcsolódó mezőgazdasági biztosítási díj támogatásának igénybevételéhez szükséges tudnivalókról Téli Róbert tájékoztatta a hálózat dunántúli tanácsadóit.

Kis Katalin tanácsadó előadást tartott tapasztalatairól, amelyek a boríték-kiegyenlítés és a JFGK 7 KM előírás betartásához kapcsolódtak.

A továbbképzés kedden, Miskolcon Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar tanácsadóival, szerdán Szentesen Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Budapest, Békés, Bács-Kiskun, Csongrád megyék tanácsadóinak részvételével folytatódik.
A tanácsadók fogadóóráiról, elérhetőségéről az umvp.agrarkamara.hu oldalon tájékozódhatnak.

A KM előírásokról, a főbb változásokról a www.kolcsonosmegfeleltetes.eu oldalon található minden információ tematikusan rendezve.

Javasoljuk, hogy a rendszeres információ szerzés érdekében iratkozzon fel a Gazdálkodói Információs Szolgálat hírlevelére, amelyet az alábbi oldalon ez e-mail címének megadásával tud megtenni!

Forrás: MA

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?