Soron kívüli tájékoztatók: minden sertéstartó részvételére számít a hatóság

agrarszektor.hu
Mivel az afrikai sertéspestis a környező országok házisertés-állományaiban már megjelent és elterjedt, valamint a hazai vadállományban is fokozottan jelen van, jelentősen megnőtt a kockázata a betegség hazai sertésállományokba való bejutásának. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ezért egy két részből álló, soron kívüli tájékoztató rendezvénysorozatot hirdetett meg az ágazat szereplőinek a pontos helyzetet, valamint a védekezéssel összefüggő hatósági információk és a szükséges teendők megismerése érdekében.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Bár az afrikai sertéspestis még nem jelent meg a hazai házisertés-állományokban, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az országos főállatorvos utasítására ingyenes fertőtlenítőszerrel támogatja a sertéstartókat.

EZ IS ÉRDEKELHET

A helyzet komolyságára való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara két időpontban is rendkívüli tájékoztató fórumot tart az ágazat szereplőinek, hogy a helyzettel és a védekezéssel összefüggésben pontos információkkal láthassa el őket. A rendezvényeken részt vesz Bognár Lajos országos főállatorvos is.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. A konferencián elhangzó információk segítséget nyújtanak abban, hogy az agrárium szereplői megalapozott gazdasági döntéseket hozhassanak, és még sikeresebbé tehessék gazdálkodásukat, üzleti tevékenységeiket. Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A rendezvények az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre:

Szeptember 23. (hétfő) 14.00 órától, Miskolc
Pontos cím: Avasi Gimnázium, Színházterem 3524 Miskolc, Klapka György u. 2.

Szeptember 30. (hétfő) 14.00 órától, Nádudvar
Pontos cím: Ady Endre művelődési ház 4181 Nádudvar, Ady tér 10.

A rendezvények ingyenesek, de regisztrációkötelesek. A miskolci tájékoztató fórumra itt lehet regisztrálni, a nádudvarira pedig itt.

A szervezők minden résztvevőt arra kérnek, hogy a rendezvényre hozzák magukkal új kamarai kártyájukat vagy őstermelői igazolványukat.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?