2020. június 4. csütörtök Bulcsú

Hírek - Állat

Továbbra is független az AMC

Simon Péter, az Agrármarketing Centrum (AMC) igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy nem kerül összevonásra a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökséggel és a Magyar Turizmus Zrt.-vel az AMC, sőt az intézet költségvetése is önálló marad.
 
 

Hozzátett, hogy a költségvetési tervezet még elég gyerekcipőben jár, minden esetre az idei szinten várhatóan megmarad.

Semmilyen esetben sem fog a 2010-ben rendelkezésre álló költségvetési keret lejjebb menni – állítja az igazgató. Hozzátette, hogy ezt nem befolyásolja az sem, hogy az előkészítés még nincs teljesen kész. A működéshez szükséges forrásokon kívül az idei egymilliárd forintos tőke a jövő évben is elérhető lesz, a szintén egymilliárdos bormarketing alap mellett, melyet az AMC külön kezel.

30%-ról 80-ra szeretnék feltornászni kampányukkal a KMÉ, tehát a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyének ismertségét, szerepel a már belső szakmai vitákon kidolgozás alatt álló 2011-es munkatervben. Emellett továbbra is együtt kívánnak dolgozni a terméktanácsokkal, továbbá a külföldi rendezvényeken valórészvételekhez, a tervezés megkönnyebbítésére vonatkozó munkatervet dolgoznak ki.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu