2019. augusztus 18. vasárnap Ilona

Hírek - Állat

Trágyával borította be a vámosok autóját

Egy vermonti férfit azzal vádolnak, hogy szándékosan folyékony trágyával borította be az adó-és vámhatóság egy járőrének autóját. A gyanúsított azzal indokolta tettét, hogy a járőr goromba volt vele, és nem látta, hogy ott az autó, amikor elindította a trágyaszóróját.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az 53 éves Mark Johnsont azzal vádolják a vermonti hatóságok, hogy folyékony trágyát eresztett az adó-és vámhatóság egy járőrének autójára. Az amerikai gazda elmondása szerint az incidens azután történt, hogy szóváltásba keveredett az autót vezetőt vámossal.A gazda azt kifogásolta, hogy a bevándorlásért felelős hatóságok miért nem tesznek többet azért, hogy megakadályozzák az államba jövő illegális bevándorlókat, akik aztán a farmokon dolgoznak. Johnson elmondása szerint a vámos durva volt vele. De ennek ellenére azt állítja a gazda, hogy nem látta, hogy az autó mögötte van, amikor beindította a trágyaszóróját - írja a 444.hu.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  SZAKÉRTŐ TAKARMÁNYOZÁS

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu