Új kereskedelmi igazgató a Hunland Group élén

Új kereskedelmi igazgató a Hunland Group élén

agrarszektor.hu
Új kereskedelmi igazgatót neveztek ki a Hunland Group-hoz tartozó Hunland Trade Kft.-nél. Az új tisztviselő egyúttal a cégcsoport Board tagjaihoz is csatlakozott.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

2022. január 3-tól Mata Erika tölti be a Hunland Group-on belül a Hunland Trade Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját, egyúttal divízióvezetőként a cégcsoport Board tagjaihoz is csatlakozik. A vállalat élőállat-, hús- és takarmánykereskedelmi területei tartoznak a jövőben az irányítása alá. A terület felügyeletét a divízió vezetői poszt betöltéséig - operatív vezetői pozíciója mellett - Semperger Attila látta el, így Mata Erika érkezésével a jövőben a cégcsoport COO-ja teljes mértékben az első számú stratégiai vezetői feladataira koncentrálhat. 

Erika 25 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, melyre különböző értékesítési és kockázatkezelési vezetői pozíciókban tett szert számos kereskedelmi bankban. A Hunland Group kereskedelmi divíziójának élére a Budapest Bankból érkezett, ahol a KKV hálózati értékesítési vezetője volt közel 6 éven keresztül. Tanulmányai során először közgazdászként diplomázott, majd ezt követően az ELTE posztgraduális képzésén szerzett jogi végzettséget.

Amit az elmúlt több, mint két évtizedben több ezer vállalattal, több száz fős csapatokkal dolgozva megtapasztaltam, azt akarom a Hunland további sikerei megteremtésébe és szolgálatába állítani 

- mondta el Mata Erika új megbízatásával kapcsolatosan.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?