2022. június 26. vasárnap János, Pál

Hírek - Állat

Új kereskedelmi igazgató a Hunland Group élén

Új kereskedelmi igazgatót neveztek ki a Hunland Group-hoz tartozó Hunland Trade Kft.-nél. Az új tisztviselő egyúttal a cégcsoport Board tagjaihoz is csatlakozott.
 
 

2022. január 3-tól Mata Erika tölti be a Hunland Group-on belül a Hunland Trade Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját, egyúttal divízióvezetőként a cégcsoport Board tagjaihoz is csatlakozik. A vállalat élőállat-, hús- és takarmánykereskedelmi területei tartoznak a jövőben az irányítása alá. A terület felügyeletét a divízió vezetői poszt betöltéséig – operatív vezetői pozíciója mellett – Semperger Attila látta el, így Mata Erika érkezésével a jövőben a cégcsoport COO-ja teljes mértékben az első számú stratégiai vezetői feladataira koncentrálhat. 

Erika 25 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, melyre különböző értékesítési és kockázatkezelési vezetői pozíciókban tett szert számos kereskedelmi bankban. A Hunland Group kereskedelmi divíziójának élére a Budapest Bankból érkezett, ahol a KKV hálózati értékesítési vezetője volt közel 6 éven keresztül. Tanulmányai során először közgazdászként diplomázott, majd ezt követően az ELTE posztgraduális képzésén szerzett jogi végzettséget.

Amit az elmúlt több, mint két évtizedben több ezer vállalattal, több száz fős csapatokkal dolgozva megtapasztaltam, azt akarom a Hunland további sikerei megteremtésébe és szolgálatába állítani 

– mondta el Mata Erika új megbízatásával kapcsolatosan.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben