2019. augusztus 20. kedd István

Hírek - Állat

Videó: ilyen volt a 2019-es FeHoVa

A Hungexpo Vásárközpontban idén február 7-10 közt rendezték meg a 26. FeHoVát, ami a vadászok, horgászok és természetjárók legnagyobb hazai találkozója. Nagy István agrárminiszter az eseményen tartott beszédében kiemelte, a találkozó alkalmat ad arra is, hogy az állami erdészeti társaságok társadalmi szerepvállalását minél szélesebb körben bemutassák, ami hozzájárul az erdész szakma presztízsének növeléséhez. Az expóra testvérportálunk, a Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék.hu is ellátogatott, és videót is készített a legizgalmasabb kiállítókról.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Idén 26. alkalommal rendezik meg a FeHoVa nemzetközi fegyver-, horgász- és vadászkiállítást a Hungexpón február 7-től 10-ig. A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója ez, melyre 17 országból 300 kiállító érkezik. Nagy István agrárminiszter a megnyitón tartott beszédében kiemelte, hogy

a FeHoVa a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója, amely alkalmat ad arra is, hogy az állami erdészeti társaságok társadalmi szerepvállalását minél szélesebb körben bemutassák, ami hozzájárul az erdész szakma presztízsének növeléséhez.

A rendezvényre testvérportálunk, a Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék.hu is ellátogatott, és videót is készített a legizgalmasabb kiállítókról. Mint azt tudósításukban kiemelték, a szervezők idén sok újdonsággal várták a látogatókat. Alább, a HelloVidék riportján túl, összeszedtük a rendezvényen készült legérdekesebb videós tartalmakat.


 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  SZAKÉRTŐ TAKARMÁNYOZÁS

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu