Világversenyen nyert az Unicum

agrarszektor.hu
Aranyérmet nyert az Unicum és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award nevűn - közölte szombat este a Zwack Unicum Nyrt.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A jubileumi, tízéves - idén minden eddiginél nagyobb érdeklődésnek örvendő - klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból 430 minőségi mintát kóstolt.

A két magyar italnál - amelyek a bitter kategóriában nyertek - az "egyedi, tökéletes összhangot alkotó és hosszantartó ízvilágot" méltatták. Az Unicum Szilvánál kiemelték a "füvek és gyümölcsök nemes együttesét" is.
Minősített, magyar gyártású bitter eddig még nem ért el ilyen kimagasló eredményt.

Szintén aranyérmes lett (és immár nem először) egy másik minőségi Zwack-termék, a Kalinka vodka. "A világszerte ismert és elismert WSA jelmondata: egyszerűen a legjobb párlatokban. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk két zászlósterméke egyszerre részesült a legjobbaknak járó rangos nemzetközi elismerésben. Eddig csak a magyar piac, a magyar fogyasztóink részéről kaptunk pozitív visszajelzéseket, ez volt az Unicum Szilva első nemzetközi megmérettetése. A nagy sikerre való tekintettel a jövőben számos hasonló minőségi innovációt tervezünk" - fogalmazott Zwack Sándor igazgatósági elnök a közlemény szerint.

A World Spirits Award az egyetlen olyan megméretés, ahol a nevezések száma korlátozott: minden évben maximum 450 mintát kóstolnak végig, hogy biztosítsák a legjobbak kiválasztását.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?