1500 ember szavazott kedvenc magyar ízére

agrarszektor.hu
A Kézműves Magyar Ízek kóstolóturné addigi állomásain több mint 1500-an szavaztak a kedvenc magyar ízükre, november 19-én pedig kihirdetik a végeredményt, valamint Magyarország "Kedvenc Ízkosarát."

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A roadshow október 27-én indult a Kézműves Magyar Ízek Márkabolt megnyitóján, itt a Magyar Ízek facebook rajongóit és a média képviselőit faggatták kedvenc hazai ízeikről - számol be az Agromonitor.

A második állomás a budapesti Millenáris, a harmadik pedig a Debreceni Fórum bevásárlóközpont volt, ahol több száz érdeklődő kóstolta végig a kézműves termékeket. A héten a kóstoló-show a főváros különféle helyszínein lesz megtalálható, valamint a főtámogatóknál. A szavazást pedig november 19-én, szombaton zárják le. A 2. Kézműves Magyar Ízek Vásár fővédnöke Schmittné Makray Katalin, szakmai védnök Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-biztonságért és agrárigazgatásért felelős államtitkára, a háziasszony pedig Borbás Marcsi. 

Az 1900 Ft-os jegyekből 1000 Ft-ot idén először le lehet vásárolni a Kézműves Magyar Ízek Márkaboltjában. A rendezvényen láthatunk színpadi programokat, ország-kolbásztöltést, sajtkészítést, de lesz tökmagolaj-sajtolás, mézpergetés és gyereksarok is.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03