Lázár: erre kiemelt támogatást nyújt a kormány

agrarszektor.hu
Kiemelt állami támogatásra számíthatnak átmeneti és tartós jelleggel is a magyar tejtermelők 2016-ban - jelentette be Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. A kormány felhatalmazta a földművelésügyi minisztert arra, hogy az intézkedéshez tegyen javaslatokat.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Átmeneti és tartós jelleggel is kiemelt támogatásra számíthatnak a magyar tejtermelők 2016-ban - jelentette be a mai kormányinfós tájékoztatóján Lázár János. A kormány felhatalmazta a földművelésügyi minisztert, hogy tegyen javaslatokat az állami beavatkozásra, de a lehetséges intézkedésekről konkrétumokat nem említett.

 

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most az Agrárium 2016 konferenciára!

 

A kormány azért kíván kiemelt állami többlettámogatást nyújtani, mert a tejtermelők hosszú ideje alacsony felvásárlási árakkal küzdenek. Lázár János korábban úgy foglalt állást, hogy emiatt valamiféle árkiegészítés jöhet szóba. Nem tartotta azonban valószínűnek, hogy a kormány a tejágazatban is áfacsökkentést hajt majd végre, pedig a tejpiaci szereplők e lépést is kifejezetten sürgetik.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 16. 05:58