Már tíz éve az állatoké a főszerep (X)

agrarszektor.hu
A házigazda Kaposvári Egyetem és a szervező Magyar Mezőgazdaság Kft. idén tizedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. A jubileumra való tekintettel idén négy napon át, szeptember 22-25. között várja a magyar állattenyésztés színe-java az érdeklődőket Kaposváron. Az elmúlt esztendőkben folyamatosan fejlődő kiállítás már bizonyította, hogy nemcsak a Dunántúlon, de országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. A számos szakmai és közönségprogram 200 kiállítót és több mint 30 ezer látogatót vonz a Pannon Lovasakadémia területére. A mintegy 40 hektáros Pannon Lovasakadémia területe ideális helyszín a rendezvény számára. A természetes környezet, a megfelelő infrastrukturális háttér kiváló lehetőséget biztosít a tenyész- és haszonállatok bemutatására, a rendezvényen résztvevő kiállítók kiszolgálására.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A már megszokott és megszeretett programok mellett idén számos újdonsággal készülnek a szervezők. A nagy sikerű lovas közönségprogram ezúttal a győri Ördöglovasokkkal bővül, akik színvonalas trükklovas-bemutatót tartanak a hétvégi napokon. Lovaspóló-bemutató, hidegvérű lóval végzett rönkhúzás, díjugratás mesterfokon és számos izgalmas program várja a kiállításlátogatásban elfáradt és megpihenni - ám nem unatkozni vágyó vendéget.

A vadasparkban interaktív agancsmustra, játékos vadászképző, a már vedjeggyé vált szalmabála-játszótér és természetesen vadak és pónik várják az érdeklődőket. Családi napunkon kézműveskedhetnek a kicsik, kreatívkodhatnak a nagyok és a színpadi műsorokra akár táncra is perdülhetnek a felnőttek. Ismét várja a kis gazdákat a Gazdaudvar, ahol a krumpliültetéstől a tehénfejésig számos tevékenységgel megismerkedhetnek. Csodálkozzon rá a robusztus küllemű húsmarhákra, nézze meg az ország legnagyobb tényészértékét képviselő kecskéit és juhait, látogassa meg a gyönyőrű lovakat, szarvasmarhákat. Fejési-nyírási bemutatóval, kecske- és juhsajtkészítéssel, bobcat bemutatóval, rendkívül látványos STIHL ®TIMBERSPORTS® Series fakitermelő versennyel is készülnek a kiállítók.

Rengeteg programmal várja önt a Dunántúl legnagyobb agrárünnepe, a X. Jubileumi Kaposvári Állattenyésztési Napok! Tálkozzunk szeptember 22-25. között a Pannon Lovaskadémián.

www.kaposvarinapok.hu

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02