Rangos elismeréssel hódit a pesti sör

agrarszektor.hu
A város első embere tisztelgett a kézműves márka előtt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Fővárosi Közgyűlés 2013. november 14-i ülésén elfogadta a csepeli Rizmajer Sörfőzdének adományozandó Budapest Márka címet. Az elismerést február 27-én Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester adta át a sörfőzdének Csepelen.

Budapest Főváros Önkormányzata az elmúlt esztendőben úgy határozott, hogy a kiemelkedő fővárosi termékek, szolgáltatások, tevékenységek elismerésére rendeltet alkot. Ennek keretében valósul meg a Budapest Márka cím adományozása - hangsúlyozta Tarlós István, majd úgy fogalmazott: nem fölösleges címeket, rangokat adnak, hanem a jó munkát, a jó szolgáltatást ismerik el.

Ez fejeződik ki abban is, hogy itt a nagyipar egykori fellegvárában, az átalakuló és újra magára találó városrészben, Csepelen egy jó színvonalú, rangos műhelynek, a Rizmajer Kézműves Sörfőzdének adták át a Budapest Márka címet - tette hozzá Tarlós István.

Csepelen a nagyipar mellett jelentős hagyománya volt a kisműhelyeknek és ezek gyakran éppen a nagyiparral karöltve fejlődtek - írja a budapest.hu. Ezt a hagyományt követi a csepeli Rizmajer Kézműves Sörfőzde és Sörház is, amely immár két évtizede gyárt kézműves söröket.

Az itt készített sör különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, konzervatív sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 18. 09:58