25 százalékkal drágult a pizza a népszerű szeletbárokban

agrarszektor.hu
Huszonöt százalékkal drágította pizzái árát a budapesti metró csomópontok közelében működő TRIOpizza. Így egy pizza szelet ára az eddigi 200 forintról 250 forintra nőtt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Kétszáz forintról 250 forintra emelte a közelmúltban egy pizza szelet árát a budapesti székhelyű, külföldi tulajdonban lévő TRIOgroup cégcsoport. A pizzaszeletek egy-két hónapja kerülnek 250 forintba. Ahogyan a szeletek ára emelkedett 25 százalékkal, úgy a nagy pizzák ára is nőtt. Egy nagy pizza nyolcszeletes, így annak ára 8x250 forintra, vagyis az eddigi 1600 forintról 2000-re nőtt.

Mi vár a magyar mezőgazdaságra 2020 után? Tényleg felpörögnek a támogatási döntések? Merre tart a hazai húsipar? Hogyan lesz nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeriparunk? Álom vagy valóság a versenyképes állattenyésztés? Hogyan szabadulhatunk meg az import GMO-s szójától? Ha választ akar kapni a hazai agrárium legfontosabb és legaktuálisabb kérdéseire, regisztráljon a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.

Az agrárszektor.hu megkeresésére a cég nem kívánt nyilatkozni az áremelésről. A cég honlapja szerint a TRIOgroup cégcsoportnak 13 TRIOpizza és TRIOburger üzlete van Budapesten, amelyeket két év alatt nyitotta a cég, mindegyiküket egy-egy forgalmas metró csomópont közelében. Az üzletek szeletbár jellegűek, vagyis a látványkonyhákban elkészített pizzákat feldarabolják.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?