2019. szeptember 16. hétfő Edit

Hírek - Élelmiszer

25 százalékkal drágult a pizza a népszerű szeletbárokban

Huszonöt százalékkal drágította pizzái árát a budapesti metró csomópontok közelében működő TRIOpizza. Így egy pizza szelet ára az eddigi 200 forintról 250 forintra nőtt.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Kétszáz forintról 250 forintra emelte a közelmúltban egy pizza szelet árát a budapesti székhelyű, külföldi tulajdonban lévő TRIOgroup cégcsoport. A pizzaszeletek egy-két hónapja kerülnek 250 forintba. Ahogyan a szeletek ára emelkedett 25 százalékkal, úgy a nagy pizzák ára is nőtt. Egy nagy pizza nyolcszeletes, így annak ára 8x250 forintra, vagyis az eddigi 1600 forintról 2000-re nőtt.

Mi vár a magyar mezőgazdaságra 2020 után? Tényleg felpörögnek a támogatási döntések? Merre tart a hazai húsipar? Hogyan lesz nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeriparunk? Álom vagy valóság a versenyképes állattenyésztés? Hogyan szabadulhatunk meg az import GMO-s szójától? Ha választ akar kapni a hazai agrárium legfontosabb és legaktuálisabb kérdéseire, regisztráljon a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Az agrárszektor.hu megkeresésére a cég nem kívánt nyilatkozni az áremelésről. A cég honlapja szerint a TRIOgroup cégcsoportnak 13 TRIOpizza és TRIOburger üzlete van Budapesten, amelyeket két év alatt nyitotta a cég, mindegyiküket egy-egy forgalmas metró csomópont közelében. Az üzletek szeletbár jellegűek, vagyis a látványkonyhákban elkészített pizzákat feldarabolják.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most még kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu