2020. január 19. vasárnap Sára, Márió

Hírek - Élelmiszer

25 százalékkal drágult a pizza a népszerű szeletbárokban

Huszonöt százalékkal drágította pizzái árát a budapesti metró csomópontok közelében működő TRIOpizza. Így egy pizza szelet ára az eddigi 200 forintról 250 forintra nőtt.
 
 

Kétszáz forintról 250 forintra emelte a közelmúltban egy pizza szelet árát a budapesti székhelyű, külföldi tulajdonban lévő TRIOgroup cégcsoport. A pizzaszeletek egy-két hónapja kerülnek 250 forintba. Ahogyan a szeletek ára emelkedett 25 százalékkal, úgy a nagy pizzák ára is nőtt. Egy nagy pizza nyolcszeletes, így annak ára 8x250 forintra, vagyis az eddigi 1600 forintról 2000-re nőtt.

Mi vár a magyar mezőgazdaságra 2020 után? Tényleg felpörögnek a támogatási döntések? Merre tart a hazai húsipar? Hogyan lesz nemzetközi szinten versenyképes élelmiszeriparunk? Álom vagy valóság a versenyképes állattenyésztés? Hogyan szabadulhatunk meg az import GMO-s szójától? Ha választ akar kapni a hazai agrárium legfontosabb és legaktuálisabb kérdéseire, regisztráljon a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Az agrárszektor.hu megkeresésére a cég nem kívánt nyilatkozni az áremelésről. A cég honlapja szerint a TRIOgroup cégcsoportnak 13 TRIOpizza és TRIOburger üzlete van Budapesten, amelyeket két év alatt nyitotta a cég, mindegyiküket egy-egy forgalmas metró csomópont közelében. Az üzletek szeletbár jellegűek, vagyis a látványkonyhákban elkészített pizzákat feldarabolják.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu