A sikeres vállalkozókat díjaznák - Agrárgazdasági Minőségi Díj 2015

agrarszektor.hu
Pályázatot írt ki a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az alapanyag-termeléssel, élelmiszer-feldolgozással és szolgáltatással foglalkozó vállalkozásoknak. A pályázóknak sikeres termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal kell rendelkezniük és kilenc értékelési területen kell bemutatniuk a működésüket. A legfeljebb öt díjazott vállalkozás oklevelet, emléktáblát és a Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj védjegy használatának lehetőségét nyeri el.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Pályázatot hirdetett a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj (MAMD) elnyerésére az FM - közölte a tárca Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős Államtitkársága. Az FM olyan vállalkozásokat fog díjazni, amelyek sikeres termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal, minőségfejlesztési stratégiával és tanúsított minőségügyi rendszerrel rendelkeznek, valamint a vevőik, az üzleti partnereik és a dolgozóik elégedettsége is mérhető. A jelentkező vállalkozásoknak kilenc értékelési területen kell majd bemutatniuk a működésüket.

A pályázatot 2015. október tizenötödikéig lehet benyújtani, az értékelést pedig európai tapasztalatokkal bíró szakértők végzik. Az esélyes cégeknél helyszíni szemlét tartanak, a díj odaítéléséről pedig - a kilenctagú MAMD Bizottság javaslata alapján - a földművelésügyi miniszter dönt. A legfeljebb öt nyertes pályázó oklevelet, emléktáblát és a MAMD védjegy használatának lehetőségét kapja meg. A Bizottság értékelését valamennyi résztvevő megkapja, ráadásul a tárca szeptemberben pályázatra felkészítő rendezvényt tart. A pályázat részletes leírása megtalálható az FM honlapján.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02